LAJMET E FUNDIT

RRETH NESH

HISTORIA
E KOMPANISE,
MISIONI DHE VLERAT

SALILLARI SHPK, u themelua në Berat si një kompani ndërtimi, në vitin 1994. Që atëherë, kompania ka zgjeruar veprimtarinë e saj në të gjithë vendin. Kompania u rrit shumë shpejt gjatë viteve të fundit në përgjigje të kërkesës së industrisë shqiptare të ndërtimit dhe tani është një…