Tirane, ofroj vend pune SHOFER për TRAILER me Leje Drejtimi CE

Kompania “SALILLARI shpk” kërkon të punesojë SHOFER TRAILER

  • Të ketë mbi 5 vjet përvojë pune
  • Të jetë i pajisur me Leje Drejtimi të klasit CE
  • Të jetë i pajisur me CAP dhe kartë Tahografi
  • Mosha e kërkuar 35 – 50 vjeç

Kandidatët e interesuar të kontaktojnë në numrat: 068 20 55 689

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?