Tirane, ofrohet vend pune PROGRAMUES

Kompania “SALILLARI Sh.p.k”, Lider në sektorin e ndërtimit me më shumë se 25 vjet përvojë, përshtatet me karakteristikat e secilit projekt për të krijuar zgjidhje inxhinierike dhe inovative.
“SALILLARI Sh.p.k” aktivitetin e ndërtimit e ka në: Infrastrukturë, Ndërtime Civile, Ujsjellës, Shpim të naftës, Prodhimi i Materialeve Ndërtimore, Punime të tjera inxhinierike, Punime në port detar, Aeroport, Punime Industriale dhe Ndërtimore, Projektimi i Punimeve Civile dhe Industriale, etj..
Shërbimet tona shtrihen nga planifikimi dhe investimi fillestar, deri në fillimin dhe funksionimin.
SALILLARI Sh.p.k” shpall pozicion të lirë pune PROGRAMUES për SISTEMET Dynamics NAV/D365 Business Central.

DETYRAT KRYESORE:

 • Zhvillon personalizime të ndryshme në NAV/D365 Business Central
 • Shkruan kodin dhe harton zgjidhje teknike për modulet e nevojshme të programit duke e përshtatur me nevojat financiare por dhe jo financiare të kompanisë.
 • Aftësia për të zhvilluar raporte në NAV/D365 BC sipas kërkesave të ndryshme të departamentit të Financës por dhe superiorëve.
 • Aftësia për të krijuar dokumentacionin e nevojshëm mbështetës të kodit apo të gjithë zhvillimeve të kryera prej tij.
 • Rishikon ndryshimet me menaxhmentin dhe kryen kërkesat e kërkuara për ndryshime.
 • Siguron mbështetje të drejtpërdrejtë për departamentet dhe pas zbatimit të ndryshimeve.
 • Zhvillon trajnime të ndryshme për stafin për ndryshime apo zhvillime të reja që kryhen në funksionalitet e programit.
 • Të ketë njohuri të integrojë sistemin NAV/BC me sisteme të tjera.
 • Të ketë njohuri shumë të mira në SQL.

KRITERET QË DUHET TË PLOTESOJË:

 • Të ketë arsim të lartë, dega Informatike, Inxhinieri Informatike ose degë të përafërta.
 • Të ketë experiencë mbi 5 vjet në implementim dhe zhvillimin e programit NAV/BC.
 • Aftësi për të punuar i pavarur por edhe të bashkpunojë me manaxhmentin për të plotësuar të gjithë kërkesat dhe nevojat.

APLIKIMI:
Të interesuarit mund të dërgojnë C.V. e tyre, në adresën e-mail: 
hr@salillari.al ose të kontaktojnë tek numri i telefonit: +35568 20 55 689.
* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
* Kompania “SALILLARI shpk” merr përsipër që të dhënat e kandidatëve të trajtohen në konfidencialitet të plotë.

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?