Tirane, ofrohet vend pune OPERATOR MONITORIMI

Kompania SALILLARI shpk kerkon te punesoje OPERATOR MONITORIMI.

DETYRAT KRYESORE DHE PËRGJEGJËSITË:

  • Monitoron lëvizjet e mjeteve, nëpërmjet GPS
  • Monitoron konsumin e naftës të mjeteve, nëpërmjet GPS

KRITERET QË DUHET TË PLOTËSOJË:

  • Të përdorë mirë programet kompiuterike: Microsoft office, etj..
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
  • Arsimi i lartë përbën përparësi
  • Mosha jo më shumë se 40 vjeç.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë C.V me foto, tek adresa e-mail: hr@salillari.al, ose të kontaktojnë tek numri: +355682055689.
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?