Tirane, ofrohet vend pune INXHINIER/E MEKANIK për PROJEKTIM

Kompania “SALILLARI Sh.p.k”, Lider në sektorin e ndërtimit me më shumë se 25 vjet përvojë, përshtatet me karakteristikat e secilit projekt për të krijuar zgjidhje inxhinierike dhe inovative.
“SALILLARI Sh.p.k” aktivitetin e ndërtimit e ka në: Infrastrukturë, Ndërtime Civile, Ujsjellës, Shpim të naftës, Prodhimi i Materialeve Ndërtimore, Punime të tjera inxhinierike, Punime në port detar, Aeroport, Punime Industriale dhe Ndërtimore, Projektimi i Punimeve Civile dhe Industriale, etj..
Shërbimet tona shtrihen nga planifikimi dhe investimi fillestar, deri në fillimin dhe funksionimin.

“SALILLARI Sh.p.k” shpall pozicion të lirë pune INXHINIER/E MEKANIK për PROJEKTIM.

Inxhinieri Mekanik do te jete pjese e departamentit te projektimit si pjese e skuadrës MEP. Raporti zyre/kantier do te jete 80/20. Pozicioni kërkon qe te arrihet cilësi ne projektimin e impianteve mekanike, dhe kërkon njohuri te mëparshme me një eksperience 2-5 vjeçare. Departamenti i projektimit i përfshin te gjitha disiplinat e tjera te ndërtimit, dhe jep mundësi shume te mira konsultimi dhe përmirësimi te njohurive ne ndërtim. Gjithashtu jepet mundësia e qe pas projektimit te studiohet zbatimi i këtij projekti nga afër ne kantier.

DETYRAT KRYESORE:

 1. Njeh bazat inxhinierike te sistemeve HVAC.
 2. Punon dosjen teknike te një objekti te përberë nga Miratimet e Materialeve, Librezat e Masave, As Built lidhur me disiplinën Mekanike.
 3. Projekton/Asiston ne projektimin e impianteve Mekanike ne varësi te detyrës se projektimit.
 4. Përzgjedh impiantet pas prokurimit te tyre. (Tipologjisë se pajisjeve, fuqisë, përshtatshmërisë etj.). Sistemet qe preferohet te ketë eksperience :
  1. Sisteme VRF
  2. Sisteme Multisplit/Split
  3. Sisteme Ventilimi
  4. Sisteme Chiller
 5. Kryen llogaritjet e nevojshme per projektimin e impianteve si p.sh llogaritje te ngarkesave termike, llogaritje te rënieve te presionit ne kanalet e ventilimit.
 6. Aftësi shume te mira ne AutoCAD, Microsoft Excel. (Revit dhe Autocad MEP përbejnë përparësi).
 7. Te zoteroje gjuhen Angleze.

KRITERET DHE AFTESITË KRYESORE:

 • Të ketë diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike, Dega Energjitikë ose Inxhinieri Mjedisi, Drejtimi Energjitike.
 • Të njohë dhe të punojë në programin Microsoft Office, AutoCad, Revit, etj.
 • Të ketë njohuri mbi normat dhe standardet e projektimit.
 • Të ketë mbi 2 vite experiencë në projektim.
 • Të zotërojë gjuhën angleze.

APLIKIMI
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë C.V. e tyre në adresën e-mail: hr@salillari.al ose të kontaktojnë për çdo informacion në numrin e telefonit: +355682055689.
* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
* Kompania “SALILLARI shpk” merr përsipër që të dhënat e kandidatëve të trajtohen në konfidencialitet të plotë.

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?