Kompania “SALILLARI shpk” kërkon të punësojë SPECIALIST SALDATOR

Kompania “SALILLARI shpk” kërkon të punësojë SPECIALIST SALDATOR

  • Te kete kualifikim profesional si saldator.
  • Te njohe skicimet dhe vizatimet e detajeve dhe konstruksioneve.
  • Te jete i afte per te formuar konstruksionet metalike.
  • Te kete mbi 5 vite eksperience.

Kandidatet e interesuar mund te kontaktojne ne numrin e telefonit: +355 68 20 55 689

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?