BERVI SECURITY, ofrohet vend pune OPERATOR NE QËNDRËN E KONTROLLIT, DHE PËRGJEGJËS SHËRBIMI

“BERVI SECURITY” (SHPSF) kërkon të punësojë OPERATOR NE QËNDRËN E KONTROLLIT, DHE PËRGJEGJËS SHËRBIMI

  • Të jetë i paisur me Liçensë 1.3A

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit: 068 60 22 223

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?