Mbi ecurinë e punimeve për ndërtimin godinë banimi dhe shërbime,rruga “5 maj” tiranë

Në kuadër të programit të bashkisë Tiranë, për rindërtimin e banesave të dëmtuara nga tërmeti i datës 26 Nëntor 2019, kompania “Salillari Sh.p.k” është kualifikuar dhe ka fituar konkursin për ndërtimin e godinës 15A/3 në zonën 5 Maj, Tiranë, me një sipërfaqe totale ndërtimi 11457,5 m2. Numri total i apartamenteve në këtë godinë është 61 […]

Fillon gatishmëria për mirëmbajtjen dimërore të Rrugës së Kombit

Mirëmbajtja e dimrit 3 zona dëbore janë stacionuar në autostradë Rreps, Kolsh, Bardhoc. Në të tre zonat e mirëmbajtjes dimërore është ngritur sasia e nevojshme e kripës, makinat e borës dhe staf i mjaftueshëm për organizimin dhe kryerjen e punimeve në përputhje me detyrimet kontraktuale. Gjithashtu në zonën e tunelit të Thirrës, Kukës, janë instaluar […]

Rehabilitimi i Segmentit Rrugor Mbikalimi Pallati me Shigjeta-Rrethrrotullimi Shqiponja Loti 1

Objekti: “Rehabilitimi i Segmentit Rrugor Mbikalimi Pallati me Shigjeta-Rrethrrotullimi Shqiponja Loti 1” Autoritet Kontraktor: Autoriteti Rrugor Shqiptar Vlera e objektit: 2 129 438 058 Leke me TVSH Objekti ka per qellim ndertimin e nyjes me te rendesishme hyrese/dalese per qytetin e Tiranes, qe frekuentohet nga nje trafik shume i larte automjetesh te tonazheve te ndryshme. […]