Tirane, ofroj vend pune SHOFER KAMIONI 4 AKSE

Kompania “SALILLARI shpk” kërkon të punesojë SHOFER TRAILER VETESHKARKUES

  • Të ketë mbi 5 vjet përvojë pune
  • Të jetë i pajisur me Leje Drejtimi të klasit CE
  • Të jetë i pajisur me CAP dhe kartë Tahografi
  • Mosha e kërkuar 35 – 50 vjeç

Të interesuarit të dërgojnë përshkrimin e përvojave të punës, tek adresa e-mail: hr@salillari.al, dhe për çdo informacion shtesë të kontaktojnë tek numrat: 068 20 55 689, 068 60 38 343

Open chat
💬 Keni nevojë për ndihmë?