Tirane, ofroj vend pune INXHINIER STRUKTURIST/E

Kompania “SALILLARI shpk” kërkon të punesojë: INXHINIER STRUKTURIST/E

DETYRAT KRYESORE

  • Të ketë njohuri shumë të mira në realizimin e projekteve;
  • Të dijë të hartojë preventive, situacione mujore dhe ato lidhur me proceset e realizuara;
  • Të ketë aftësi të monitorojë ecurinë e proceseve të punës në kantier;
  • Të ketë aftësi shumë të mira organizative, të dijë të koordinojë punën, dhe të raportojë te bashkëpunëtorët e projektit.

KRITERET E KERKUARA

  • Diplomë e Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit, Profili Strukturë ose Infrastrukturë;
  • Të ketë eksperiencë mbi 5 vjet në projektim;
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;
  • Njohuri shumë të mira të AutoCad, Programe për Strukturat dhe Paketës Office.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë C.V. e tyre, me foto dhe referenca, në adresën e-mail: hr@salillari.al, ose të kontaktojnë për informacion tek numri telefonit: +355 68 20 55 689.
Ju informojmë se vetëm kandidatet e përzgjedhur nga C.V.-ja, do të kontaktohen për intervistë.

Open chat
💬 Keni nevojë për ndihmë?