Tirane, ofroj vend pune ELEKTRIÇIST

Kompania “SALILLARI shpk” kerkon te punesoje ELEKTRIÇIST

Te kete eksperience mbi 5 vjet ne ndertime industriale dhe civile.
Te jete i paisur me çertifikate kualifikimi profesional per elektriçist.
Mosha deri 45 vjeç.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë C.V. e tyre, me foto dhe referenca, në adresën e-mail: hr@salillari.al, ose të kontaktojnë për informacion tek numri telefonit: +355 68 20 55 689.
Ju informojmë se vetëm kandidatet e përzgjedhur nga C.V.-ja, do të kontaktohen për intervistë.

Open chat
💬 Keni nevojë për ndihmë?