Tirane, ofroj vend pune ADMINISTRATOR PALLATI

Kompania “SALILLARI shpk” kërkon të punësojë ADMINISTRATOR PALLATI

DETYRAT DHE KRITERET:

  • Të menaxhojë mirmbajtjen e pallatit (ashensor, pastrim, ndricim, etj.).
  • Të menaxhojë parkingun.
  • Të menaxhojë dhe zbatojë rregulloren e vendosur për mirmbajtjen e pallatit.
  • Të ketë mbi 2 vjet eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion.
  • Mosha nga 40-50 vjec.
  • Të jetë i komunikueshëm me banorët.
  • Të jetë i arsimuar.
  • Të ketë leje drejtimi klasi B.

APLIKIMI:
Të interesuarit mund të dërgojnë C.V. e tyre, në adresën e-mail: hr@salillari.al ose të kontaktojnë tek numri i telefonit: +355682055689.
* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
* Kompania “SALILLARI shpk” merr përsipër që të dhënat e kandidatëve të trajtohen në konfidencialitet të plotë.

Open chat
💬 Keni nevojë për ndihmë?