Tirane, ofrohet vend pune TEKNIK NDERTIMI

Kompania “SALILLARI Sh.p.k”, Lider në sektorin e ndërtimit me më shumë se 25 vjet përvojë, përshtatet me karakteristikat e secilit projekt për të krijuar zgjidhje inxhinierike dhe inovative.
“SALILLARI Sh.p.k” zhvillon aktivitetin në: Infrastrukturë, Ndërtime Civile, Ujsjellës, Shpim të naftës, Prodhimi i Materialeve Ndërtimore, Punime të tjera inxhinierike, Punime në port detar, Aeroport, Punime Industriale dhe Ndërtimore, Projektimi i Punimeve Civile dhe Industriale, etj..
Shërbimet tona shtrihen nga planifikimi dhe investimi fillestar, deri në fillimin dhe funksionimin.
“SALILLARI Sh.p.k” shpall pozicion të lirë pune TEKNIK NDËRTIMI.

DETYRAT KRYESORE

  • Të ketë njohuri shumë të mirë në relizimin e projekteve
  • Të ketë aftësi të monitorojë ecurinë e proceseve të punës në kantier, duke mbajtur librezat e proçeseve të realizuara konform projektit.
  • Të ketë aftësi shumë të mira organizative, të dijë të koordinojë punën, dhe të raportojë tek bashkëpunëtoret e projektit.

KRITERET E KËRKUARA

  • Të ketë diplomë kualifikimi si Teknik Ndërtimi, ose të ketë mbaruar Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit (bachelor)
  • Të jetë i aftë të menaxhojë disa proçese njëkohësisht.
  • Të ketë minimalisht 5 vjet experiencë pune, kryesisht në objekte civile dhe rrugë.

APLIKIMI
Të interesuarit mund të dërgojnë C.V. e tyre në adresën e-mail: hr@salillari.al ose të kontaktojnë tek numri i telefonit: +355682055689.
* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
* Kompania “SALILLARI shpk” merr përsipër që të dhënat e kandidatëve të trajtohen në konfidencialitet të plotë.

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?