Tirane, ofrohet vend pune OPERATOR/E ARKETAR/E PARKIMI

Kompania “SALILLARI shpk” kërkon të punësojë OPERATOR/E ARKETAR/E (Pagesë Parkimi), në Rezidencë Banimi

PËRSHKRIMI I PUNËS DHE DETYRAT:

  • Kryen veprimet e pagesës së parkimit për të gjitha mjetet.
  • Menaxhon vendet e parkimit dhe udhëzon drejtuesit e mjeteve.
  • Kryen mirmbajtjen rutine në vendin e punës.

KRITERET DHE AFTËSITE KRYESORE:

  • Të përdorë mirë programet kompiuterike: Microsoft office, etj..
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
  • Arsimi i lartë përbën përparësi
  • Mosha jo më shumë se 40 vjeç.

APLIKIMI:
Të interesuarit të dërgojnë C.V. në adresen e-mail: hr@salillari.al, ose të kontaktojnë në numrin: +355 68 20 55 689
Vetëm të përzgjedhurit do të kontaktohen.

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?