BERVI SECURITY, ofrohet vend pune PUNONJES SHERBIMI SECURITY (SHPSF)

“BERVI SECURITY” kërkon të punësojë PUNONJËS SHËRBIMI SECURITY (SHPSF).

  • Të jetë i paisur me Liçensë 1.3A
  • Të jetë i paisur me Çertifikatë dhe Autorizim për mbajtje arme.

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit: 068 60 22 223

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?