Tirane, ofrohen SHERBIME PER KALIBRIM TAHOGRAFI

KOMPANIA “SALILLARI shpk” OFRON SHERBIME PER KALIBRIM TAHOGRAFI, ANALOGE DHE DIGITALE.

TE INTERESUARIT MUND TE KONTAKTOJNE TEK NUMRI TELEFONIT: +355 68 60 00 610

E-mail: ekasapi@salillari.al
Adressa: Rr.Vore-Marikaj,Km.1,Vore,Tirane,Shqiperi

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?