Berat, ofroj vend pune TRAKTORIST

Kompania “SALILLARI shpk” kërkon të punësojë TRAKTORIST, ne BERAT

  • Të jetë i paisur me Dëshmi Manovratori.
  • Të jetë banues ne Berat.
  • Të ketë mbi 5 vjet eksperiencë pune.
  • Mosha e preferuar deri 50 vjeç.

Të interesuarit të dërgojnë përshkrimin e përvojave të punës, tek adresa e-mail: hr@salillari.al, dhe për çdo informacion shtesë të kontaktojnë tek numrat: 068 20 55 689, 068 60 38 343

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?