Berat, ofrohet vend pune OFICER/E I MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN

Kompania “SALILLARI Sh.p.k”, Lider në sektorin e ndërtimit me më shumë se 25 vjet përvojë, përshtatet me karakteristikat e secilit projekt për të krijuar zgjidhje inxhinierike dhe inovative.
“SALILLARI Sh.p.k” zhvillon aktivitetin në: Infrastrukturë, Ndërtime Civile, Ujsjellës, Shpim të naftës, Prodhimi i Materialeve Ndërtimore, Punime të tjera inxhinierike, Punime në port detar, Aeroport, Punime Industriale dhe Ndërtimore, Projektimi i Punimeve Civile dhe Industriale, etj..
Shërbimet tona shtrihen nga planifikimi dhe investimi fillestar, deri në fillimin dhe funksionimin.
“SALILLARI Sh.p.k” shpall pozicion të lirë pune ne Berat: CLO (COMMUNITY LIAISON OFFICER/ OFICER/E I MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN)

DETYRAT KRYESORE

  • Komunikon dhe koordinon aktivitetet midis kompanisë dhe komunitetit, afër Kantierit të Ndërtimit.
  • Të identifikojë shqetësimet apo problematikat që komuniteti mund të ketë si dhe ti adresojë tek departamenti përkatës duke kërkuar zgjidhjen e tyre.
  • Të kryejë inspektime tek banesat apo pronat e banorëve që mund të ndikohen nga zbatimi i projektit
  • Njoftimi i banoreve mbi punimet që do të kryhen të cilat mund të ndikojnë tek ata
  • Njoftim i punësimit për banorët.
  • Hartimi dhe mirëmbajtja e regjistrit të ankesave dhe kërkesave të banorëve.

KRITERET E KËRKUARA

  • Të zotërojë shumë mirë gjuhën angleze.
  • Të ketë aftësi të punojë në mënyrë individuale dhe në grup.
  • Të ketë aftësi komunikuese.

APLIKIMI
Të interesuarit mund të dërgojnë C.V. e tyre në adresën e-mail: hr@salillari.al ose të kontaktojnë tek numri i telefonit: +355682055689.
* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
* Kompania “SALILLARI shpk” merr përsipër që të dhënat e kandidatëve të trajtohen në konfidencialitet të plotë.

Open chat
💬 Mund te na kontaktoni ketu ?