Call us today +355 4 450 0945 | info@salillari.al

RIKONSTRUKTIMI I URËS “IRFAN TOMINI”

Kjo urë lidh bulevardin “Bajram Curri” me bulevardin “Gjergj Fishta” dhe tani ura është tre herë më e madhe se e mëparshmja, duke lehtësuar qarkullimin e automjeteve dhe këmbësorëve në të dy pjesët e lumit Lana.

Foto