Call us today +355 4 450 0945 | info@salillari.al

PROJEKTI UNAZA E RE TIRANË

06 , 2018

Një nga projektet tona më të fundit është ndërtimi i Unazës së Re që lidh zonën e “Pallatit me shigjeta” me Farkën, duke zgjidhur problemin e trafikut të makinave që vijnë nga Sheshi “Shqiponja” dhe Kombinati në drejtim të qendrës, duke u zgjidhur gjithashtu problem I njerëzve që udhëtojnë në drejtim të juglindjes.

RIKONSTRUKTIMI I URËS “IRFAN TOMINI”

06 , 2018

Kjo urë lidh bulevardin “Bajram Curri” me bulevardin “Gjergj Fishta” dhe tani ura është tre herë më e madhe se e mëparshmja, duke lehtësuar qarkullimin e automjeteve dhe këmbësorëve në të dy pjesët e lumit Lana.

LOT II – “RINDËRTIMI I TREGUT TË MISHIT DHE TË PESHKUT NË ZONËN E PAZARIT TË RI, TIRANË

06 , 2015

Tregu i mishit dhe i peshkut

Tregu ku aktualisht mishi dhe peshku janë në tregti, ka qenë viktimë e shumë ndërhyrjeve gjatë këtyre viteve, ndërhyrje të cilat kanë lënë pak vlera arkitekturore në këtë zonë.