Call us today +355 4 450 0945 | info@salillari.al

BESOJMË QË TË GJITHË NJERËZIT TONË JANË NË NIVELIN E NJËJTË TË MBROJTJES PAVARËSISHT SE KU PUNOJNË. PËR TË SIGURUAR NJË TRAJTIM KONSISTENT NË SIGURIMIN E SHËNDETËSISË, SIGURISË, MJEDISIT DHE SIGURISË. NE KEMI ZHVILLUAR NJË SISTEM TË MENAXHIMIT TË HSSE-SË, I MBËSHTETUR NGA PROCESET TONA TË HSSE-SË, PROCEDURAT, UDHËZIMET DHE RREGULLAT, SI DHE NJË SISTEM I MATUR I SIGURISË.

POZICIONE TE LIRAINXHINIER TOPOGRAF PER ZYRE

KRITERET KRYESORE

Edukimi/ Kualifikimi
Inxhineri Ndertimi: Gjeodezi

Njohuri kompjuterike
Te njohe dhe te punoje programet Gjeodezike, AutoCad, Microsoft Office

Eksperienca e kerkuar
Mbi 5 vjet në fushën e topografise, Krahasim perpunim volumesh Preferohet: Experience ne: perdorimin e Instrumentit Top Con (Trimble, Laika, etj.), Zbatimin e rrugeve, Rilevim, Projektim

Gjuhe te huaja
Te zoteroje gjuhen angleze

Aftesi te tjera
Te zoteroje patente klasi B

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e mailit hr@salillari.al

Cel. : 0682055689

MANOVRATOR GREDIST

Kompania SALILLARI SHPK kerkon te punesoje MANOVRATOR, me Deshmi Manovratori per GREJDER

Te interesuarit te dergojne Cv ne adresen e mailit: hr@salillari.al 

Cel. : 0682055689

Ne tek Salillari jemi gjithmonë në kërkim të zgjerimit të stafit tonë me njerëz profesionistë!

Dërgo kërkesën tuaj për të qenë pjesë e stafit tonë.