Call us today +355 4 450 0945 | info@salillari.al

KONSTRUKSION

Punët civile dhe industriale, rrugët, rrjetin e ujësjellësit, rrjetin nëntokësor,
sistem elektrik, sisteme të ndryshme mekanike.

INXHINIER TË KUALIFIKUAR

Inxhinierët, si praktikues të inxhinierisë, janë njerëz që shpikin, dizajnojnë, analizojnë,
të ndërtojnë dhe të testojnë makinat, sistemet, strukturat dhe materialet për të përmbushur objektivat.

SHËRBIMET TONA

Punimet në infrastrukturën e transportit.

Projektet e ujitjes dhe mbrojtjes së mjedisit

Ndërtimi i shpimit të naftës në vend, punimet në portin detar dhe të pistës

Prodhimi i materialeve ndërtimore

Punime të tjera inxhinierike

Punimet e tubave dhe tubave të ujit

Punime industriale dhe ndërtimore

Projektimi i punimeve civile dhe industriale etj

HISTORIA JONË

SALILLARI SHPK, u themelua në Berat si një kompani ndërtimi, në vitin 1994. Që atëherë, kompania ka zgjeruar veprimtarinë e saj në të gjithë vendin. Kompania u rrit shumë shpejt gjatë viteve të fundit në përgjigje të kërkesës së industrisë shqiptare të ndërtimit dhe tani…

Me shume

Projekte

NDËRTIMI I URËS PËRMBI LUMIN LANA TEK RRUGA “DËSHMORËT E 4 SHKURTIT“
RIKONSTRUKSION I URËS “Gorica”
RIKONSTRUKTIM I BULEVARDIT “REPUBLIKA” DHE SHESHIT “TEODOR MUZAKA”

Lajme

PROJEKTI UNAZA E RE TIRANË

06, 2018

Një nga projektet tona më të fundit është ndërtimi i Unazës së Re që lidh zonën e “Pallatit me shigjeta” me Farkën, duke zgjidhur problemin e trafikut të makinave që vijnë nga Sheshi “Shqiponja” dhe Kombinati në drejtim të qendrës, duke u zgjidhur gjithashtu problem I njerëzve që udhëtojnë në drejtim të juglindjes.

RIKONSTRUKTIMI I URËS “IRFAN TOMINI”

06, 2018

Kjo urë lidh bulevardin “Bajram Curri” me bulevardin “Gjergj Fishta” dhe tani ura është tre herë më e madhe se e mëparshmja, duke lehtësuar qarkullimin e automjeteve dhe këmbësorëve në të dy pjesët e lumit Lana.

LOT II – “RINDËRTIMI I TREGUT TË MISHIT DHE TË PESHKUT NË ZONËN E PAZARIT TË RI, TIRANË

06, 2015

Tregu i mishit dhe i peshkut

Tregu ku aktualisht mishi dhe peshku janë në tregti, ka qenë viktimë e shumë ndërhyrjeve gjatë këtyre viteve, ndërhyrje të cilat kanë lënë pak vlera arkitekturore në këtë zonë.